DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Animen

The Animen The Animen The Animen

Super energieke liveband!!!
The Animen was het support van Mozes and the Firstborn tijdens de najaars clubtour 2013.
Tijdens Eurosonic speelt de band 2 shows op woensdag en donderdag.
Zorg dat je deze energieke en aanstekelijk mix (daar waar The Hives en The Strokes elkaar raken) niet gaat missen.
De band is op afroep beschikbaar voor festivals.

 The Animen news

Eurosonic/Noorderslag - uw wandelroute

The Animen 15-01-2014

Vandaag begint Eurosonic/Noorderslag 2014. Voor uw gemak hieronder de beste wandelroute voor deze week in Groningen. U aangeboden door DOUBLE VEE CONCERTS. Vanavond (woensdag 15-1) om 23:45 uur starten we met een verfrissende show van Zwitserse rockers The Animen. Zij spelen in onze vertrouwde venue De Spieghel (boven).  Om 10 over 12 wandelen we hier weer weg, want om 00:15 uur trapt Read more »

Double Vee acts naar Eurosonic/Noorderslag

The Animen 20-11-2013

Het jaarlijkse muzikale spectakel Eurosonic/Noorderslag heeft deze week weer nieuwe namen aangekondigd. Heel trots zijn wij dat onders andere: The Animen, Bleanavon, Eefje de Visser, Go Back To The Zoo, Lonley The Brave, Mozes and the Firstborn, en Seward in Januari naar Groningen komen.  Zaterdag aanstaande start het festival met de kaartverkoop

Read more »