DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Beth Nielsen Chapman

Beth Nielsen Chapman Beth Nielsen Chapman Beth Nielsen Chapman

breekbare singer-songwriter met een boodschap

Beth Nielsen Chapman is een Amerikaans singer-songwriter. Velen omschrijven haar stijl als country maar zij zegt zelf dat ze vooral hedendaagse muziek wil maken.
Nielsen heeft nummers geschreven voor onder andere zoals Bonnie Raitt, Trisha Yearwood, Bette Midler, en Ilse DeLange (World of Hurt). Haar liedjes zijn ook door verschillende artiesten gecoverd, waaronder Emmylou Harris, Neil Diamond en Elton John.
Nielsen heeft op jonge leeftijd piano en gitaar leren spelen en liedjes leren schrijven. Ze werd beïnvloed door Haogy Carmichael, Cole Porter, ze leerde de liedjes van Broadway musicals uit haar hoofd en absorbeerde de geluiden van onder meer Stevie Wonder, Sting, Joni Mitchell, Paul Simon en The Beatles.

 Beth Nielsen Chapman news

Darden Smith support bij Beth Nielsen Chapman in Paradiso

Beth Nielsen Chapman 17-08-2010

De Amerikaanse singer-songwriter Darden Smith is bevestigd als openings act bij het concert van Beth Nielsen Chapman op 26 september in Paradiso te Amsterdam. Smith heeft al diverse, lovend ontvangen albums op zijn naam staan, maar treedt nog maar weinig op in Nederland. Deze show is dan ook een uitgelezen kans om Darden weer eens in Nederland aan het werk te zien. Zorg dus dat je op tijd ...

Read more »