DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Better Oblivion Community Center

Better Oblivion Community Center

Er is veel over gespeculeerd en de geruchten blijken waarheid: Phoebe Bridgers en Conor Oberst (Bright Eyes) vormen samen het ultieme folkrock duo Better Oblivion Community Center. Begin 2019 verscheen hun eerste gezamenlijke album. Het duo lijkt muzikaal gezien voor elkaar gemaakt: Met charmante melodieën, zorgvuldige harmonieën en bijtende teksten laten Phoebe Bridgers en Conor Oberst zien waarom ze tot de meest invloedrijke songwriters van dit moment behoren.

Phoebe Bridgers is een jonge zangeres uit Los Angeles en de protegé van Ryan Adams. Haar debuutalbum 'Stranger in the Alps' is wereldwijd lovend ontvangen. 

Conor Oberst is bekend van indiegroep 'Bright Eyes', maar ook solo en als lid van o.a. de supergroep Monsters of Folk en The Mystic Valley Band behaalt hij de nodige successen. Hij wordt vaak genoemd als één van de kopstukken van de alternatieve popmuziek.