DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bright Eyes

Bright Eyes

The People's Key

Bright Eyes will release the band's seventh studio album The People's Key on February 15th, 2011 in the United States, and on February 14, 2011 in the rest of the world. Recorded in Omaha, Nebraska, at ARC Studios, The People's Key was produced by Mike Mogis and engineered by Mogis and Andy Lemaster.

 Bright Eyes news

Double Vee acts alom aanwezig op SXSW

Bright Eyes 22-03-2011

Willem en Jacco waren afgelopen week in Austin, Texas, USA om het South By South West festival (sxsw) te bezoeken, oude vrienden te spreken, oude helden te zien (Emmylou Harris (3 juni in Carré), G. Love, Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD), k's Choice en Lucinda Williams), nieuwe vrienden te maken en heel veel nieuwe artiesten en bands te ontdekken. En ...

Read more »

Nieuwe albums Mogwai en Bright Eyes op de luisterpaal

Bright Eyes 12-02-2011

De nieuwe albums van Mogwai en Bright Eyes zijn tijdelijk te beluisteren via de luisterpaal van VPRO's 3voor12. Klik hier om het album van Mogwai te beluisteren. Klik hier om het album van Bright Eyes te beluisteren. Mogwai speelt op 15 maart in Paradiso. Klik hier voor tickets. De show van Bright Eyes op 21 februari in Paradiso ...

Read more »

Bright Eyes voor extra show naar Utrecht

Bright Eyes 11-02-2011

De show van Bright Eyes in Paradiso was dusdanig snel uitverkocht dat de band heeft besloten om ondanks het drukke tourschema toch nog een EXTRA show toe te voegen aan de speellijst. Deze extra show zal plaats vinden op donderdag 7 juli in Tivoli in Utrecht.

Read more »