DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Cheek Mountain Thief

Cheek Mountain Thief

nieuwe band van Tunng bandlid Mike Lindsay

Tunng-frontman Mike Lindsay raakte in 2006 verliefd op IJsland. De warmwaterbronnen, het vulkanische landschap, het noorderlicht en natuurlijk was er een meisje in het spel. Dus trok hij zich vorig jaar terug in een klein dorpje in het noorden van het eiland.

Een aantal uren werken aan nieuwe nummers, dan een paar uur in een hot tub filosoferen met de oude mannetjes van Husavik en 's avonds luisteren naar de sterke verhalen van de lokalen. Intussen kregen de songs steeds meer vorm en had Lindsay genoeg apparatuur en personeel verzameld om aan de opnamen van een album te beginnen.

Tunng elementen hoor je duidelijk terug, hoewel Cheek Mountain Thief meer als een project klinkt met vooral veel aandacht voor productie en arrangement en wilde gastmuzikanten. Een schoolkoor doet mooie dingen, net zoals electronica wizzard Mugison. En de uiteindelijke mix vond plaats in de studio van Mum in Reijkjavik.

 Cheek Mountain Thief news

Cheek Mountain Thief naar Nederland en op de luisterpaal

Cheek Mountain Thief 13-08-2012

Cheek Mountain Thief is het solo project van Tunng voorman Mike Lindsay. Ooit werd hij in IJsland overvallen door de schoonheid van de natuur en viel hij als een blok voor een IJslandse schone. Jaren later besluit hij zich opnieuw te laten overvallen door beiden en trekt terug naar IJsland. Dit album geeft precies de sfeer weer van deze reis en het prettige verblijf. Tijdelijk is het ...

Read more »