DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Fitz & The Tantrums

Fitz & The Tantrums Fitz & The Tantrums Fitz & The Tantrums

MoneyGrabber

Eind vorig jaar kon het Nederlandse publiek al kennis maken met de single MoneyGrabber van Fitz and the Tantrums. 3FM DJ Gerard Ekdom had de track van internet gehaald en draaide de single veelvuldig. Mede als gevolg hiervan groeide MoneyGrabber uit tot een van de meest aangevraagde platen tijdens 3FM’s Serious Request. MoneyGrabber is afkomstig van het imposante debuutalbum Pickin’ Up The Pieces dat in Nederland op 14 maart uitkomt.

Het begon allemaal met een telefoontje van zijn ex-vriendin, aldus Fitz, de frontman van Fitz and the Tantrums. Haar buurman moest op stel en sprong verhuizen en had een orgel staan die hij kwijt moest. Fitz leende hier en daar wat geld, huurde een paar verhuizers in en zeven uur later stond het orgel in zijn huiskamer. Diezelfde avond nam hij er achter plaats en schreef Breakin’ The Chains Of Love.

Fitz had de smaak te pakken en formeerde de band The Tantrums, bestaande uit saxofonist James King (De La Soul), bassist Ethan Phillips (De La Soul), toetsenist Jeremy Ruzumna (Macy Gray), drummer John Wicks en last but not least de zangeres Noelle Scaggs, die volgens Fitz niet alleen maar op het podium staat voor de ‘doo-wops’. Nee, als hij Ike is, dan is zij Tina! De EP Songs For A Break Up vol 1 werd opgemerkt door Adam Levine van Maroon 5 waarna Fitz and the Tantrums het voorprogramma mocht doen. Het debuutalbum Pickin’ Up The Pieces werd, net als de EP, in de huiskamer van Fitz opgenomen, omdat volgens eigen zeggen de ‘soul’ daar het best tot zijn recht kwam.

 Fitz & The Tantrums news

Festivalpresentatie nu online

Fitz & The Tantrums 16-01-2012

Vrijdagmiddag werd tijdens Eurosonic de welbekende festivalpresentatie gehouden. Zo'n beetje alle boekingskantoren van Nederland maakten bekend welke artiesten en acts er deze zomer beschikbaar zijn. DJ Rudy Mackay maakte speciaal voor deze presentatie voor DOUBLE VEE CONCERTS een exclusieve radioshow. Het lukte hem om binnen 5 minuten alle acts in het rogramma genoemd te krijgen. Hulde voo Rudy!! Luister hier het resultaat. Alle artiesten hieronder genoemd ...

Read more »

3voor12 Song van het jaar 2011, de uitslag

Fitz & The Tantrums 15-12-2011

Vanochtend heeft Roosmarijn Reijmer bij Giel op 3FM de nummer één van 3VOOR12’s Song van het Jaar bekendgemaakt. Een recordaantal van 14.960 stemmers kozen voor hun vijf favoriete songs. De één na hoogst genoteerde Nederlandse act in de lijst is op nummer 14 de song 'Hartslag' van Eefje de Visser. Daarnaast zijn er noteringen voor Go Back To The Zoo, Roosbeef, Fitz & The Tantrums en ...

Read more »

Fitz & The Tantrums en Eefje de Visser op Lowlands

Fitz & The Tantrums 28-06-2011

De Amerikaanse band Fitz & The Tantrums en de Nederlandse artiest Eefje de Visser zijn uitgenodigd om op te treden tijdens het Lowlands Festival in Biddinghuizen. Beide acts zullen ook optreden op het Noorderzon festival in Groningen. Lowlands is reeds uitverkocht, maar Noorderzon is gratis entree. Dus op naar Groningen om deze acts te zien!

Read more »