DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Gomez

Gomez

 Gomez news

GOMEZ OP 19 APRIL IN NEDERLAND

Gomez 04-04-2012

Op 19 april komt de Engelse indie rock band Gomez naar Nederland voor een concert in Tivoli/de Helling, Utrecht. Vorig jaar kwam de 7e langspeler “Whatever’s On Your Mind” (Full Time Hobby/Konkurrent) uit, welke een veelvoud aan goed en prettig in het gehoor liggende melodieuze en aanstekelijke popsongs bevat. Met songs als “Options”, “The Place And The People” en “Song In My Heart”, belooft hun optreden een “zomerse” beleving te worden. Gomez’ ...

Read more »

Lucy Wainwright Roche en Gomez op de luisterpaal

Gomez 22-06-2011

Het album van lucy Wainwright Roche is vanaf nu tijdelijk op de 3voor12 Luisterpaal te beluisteren. Als telg van de Wainwright songsmid familie weet je van te voren dat het goed zit. Klik hier om het hele album te beluisteren. Ook het nieuwe album van Gomez staat tijdelijk op de luisterpaal. Klik hier om deze cd te beluisteren.

Read more »