DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Gracious Few

The Gracious Few The Gracious Few The Gracious Few

Rock!!

The Gracious Few is een Amerikaanse rockband, die bestaat uit drie leden van de in 2009 opgeheven band Live (Chad Gracey, Patrick Dahlheimer en Chad Taylor) en twee leden van Candlebox (Kevin Martin en Sean Hennesy). Het gelijknamige debuutalbum is op 13 september 2010 uitgebracht. Het album is geproduceerd door Jerry Harrison van Talking Heads. Op 11 mei 2010 werd de eerste single uitgegeven, genaamd "Honest Man".

 The Gracious Few news

Shows The Gracious Few verplaatst

The Gracious Few 20-01-2011

In verband met een knie blessure van gitarist Chad van The Gracious Few ziet de band zich genoodzaakt de geplande shows in januari te verplaatsen naar februari. De nieuwe data worden: 21 februari Groningen-Oosterpoort 23 februari Amsterdam-Melkweg 26 februari Weert-De Bosuil Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk gewoon geldig.

Read more »

The Gracious Few in januari naar Nederland

The Gracious Few 28-10-2010

De Amerikaanse band The Gracious Few zal in januari drie maal optreden in Nederland. The Gracious Few bestaat uit bandleden van de succesvolle bands Live en Candlebox. Het gelijknamige debuutalbum van de band verscheen eerder dit jaar reeds in de VS en komt op 5 november ook officieel uit in Europa. Kaarten voor de shows zijn vanaf aanstaande zaterdag, 30 oktober, verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.   Na een ...

Read more »