DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Grinderman

Grinderman Grinderman

Nick Cave's Grinderman

Grinderman zal op 20 oktober 2010 optreden in Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. De formatie, gevormd door Nick Cave en drie van zijn Bad Seeds, gaat een tour doen naar aanleiding van hun nieuwe album. De door Double Vee Concerts & Vredenburg georganiseerde show betreft het enige optreden in Nederland. De voorverkoop start vrijdag 28 mei 2010.

 Grinderman news

Veel DVC acts in VRPO's Song van het Jaar eindlijst

Grinderman 17-12-2010

De VPRO heeft de song van het jaar 2010 verkozen en er staan heel wat DOUBLE VEE acts in deze lijst. Zo komen we Go Back To The Zoo op nummer 5 tegen met hun megahit 'Electric'. Lucky Fonz en zijn Felle Kleuren zingen hun 'Ik heb een meisje' op nummer 25. Eels heeft het ook al over een meisje op nummer 45: 'Spectacular Girl'.
Read more »

Song van het Jaar 2010

Grinderman 20-11-2010

Welke song wordt volgens de 3voor12 bezoeker de song van het jaar 2010? Wil je meebepalen welke song dat wordt, dan kan je hier je stem uitbrengen. En om het je makkelijk te maken, noemen we even wat stem suggesties (op alfabetische volgorde): * Ben L'Oncle Soul - Seven Nation Army * Bettie Serveert - Deny All * Eels - Spectacular Girl * ...

Read more »

Nieuw Album Nick Cave's Grinderman nu uit

Grinderman 14-09-2010

Het nieuwe album van Grinderman, het hobby project van Nick Cave, is deze week uitgekomen en VPRO's 3voor12 bombardeert het album meteen tot "album van de week"! De site is erg onder de indruk van het nieuwe werk van Cave en schrijft onder andere: "De Australiër gromt en huilt als een jonge wolf en verkeert na een carrière van dertig jaar nog altijd in de kracht van zijn leven."
Read more »