DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The K.

The K.

Soms heb je maar één letter nodig. Welke betekenis er precies schuilgaat achter 'The K.' zal misschien voor eeuwig een mysterie blijven, maar wie het trio uit Brussel/Luik een keer live aan het werk heeft gezien, zal de naam niet licht vergeten. "Pur et dur" is het motto, wat zich muzikaal vertaalt in een niet te stuiten salvo van pisnijdige noisepunk die je opgelucht doet besluiten dat de erfenis van Jesus Lizard, Unsane en McLusky in goede handen is.

The K. werd opgericht in 2010, en wist vrijwel meteen zieltjes te winnen met een eigenzinnig en opvallend geluid - beenhard en energiek zonder meteen in typische punk of metal te vervallen. De band wist al snel een stevige livereputatie te verwerven, en in 2012 verscheen het debuutalbum 'My Flesh Reveals Millions of Souls' (JauneOrange/PIAS). Het bleek een ideaal visitekaartje dat door de pers zeer gunstig werd onthaald en ook in het buitenland deuren opende. De volgende twee jaar speelde The K. op gerenommeerde festivals als Dour en Nuits du Botanique en toerde meermaals doorheen Duitsland, Oostenrijk en Oost-Europa.

Eind 2015 verscheen de tweede plaat 'Burning Pattern Etiquette', een collectie songs die het muzikale spectrum van de band verbreedt zonder ook maar enigszins aan energie in te boeten. Af en toe wordt er een beetje gezalfd, maar enkel om vervolgens eens zo hard te kunnen slaan.