DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Live

Live Live

Jarenlang opereerden de leden van LĪVE in twee kampen en leek de legacy van de succesvolle Amerikaanse ninetiesrockers te verzanden in een woud van rechtszaken en andere onmin. De muziek bleef overeind: doorbraakplaat Throwing Copper geldt in z’n geheel als een klassieker, terwijl I Alone, Lightning Crashes, Selling The Drama, The Dolphins Cry en het monumentale Overcome nog altijd vaste Top 2000-klanten zijn. Nu is de reünie van Ed, Chad, Chad en Pat een feit – en keert LĪVE uiteraard terug naar Landgraaf voor hun zoveelste triomf op het Pinkpop-podium.

 Live news

ROCKBAND LIVE VOOR EENMALIGE SHOW NAAR MELKWEG AMSTERDAM

Live 08-09-2014

Het eerste studioalbum en Nederlands optreden in zes jaar tijd van de Amerikaanse rockband De uiterst succesvolle Amerikaanse rockband LIVE komt op 7 november naar Nederland voor een eenmalig exclusief concert in de Amsterdamse Melkweg. Deze show valt samen met het verschijnen van het nieuwe album ‘The Turn’, dat op 28 oktober verschijnt. Het is de eerste studioplaat en het Nederlandse optreden in zes jaar tijd. De voorverkoop ...

Read more »