DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lucy Spraggan

Lucy Spraggan

Lucy Spraggan

Lucy Spraggan werd in 2012 in één klap wereldberoemd na haar deelname aan The X-Factor UK. Tijdens de auditieronde imponeerde Lucy de jury met haar zelfgeschreven nummer ‘Last Night’. De video hiervan is inmiddels ruim 40 miljoen keer bekeken op YouTube en is wereldwijd één van de meest populaire X-Factor video’s ooit.

Ook na X-Factor blijven de Engelsen enthousiast over Lucy Spraggan. Haar sound kenmerkt zich door een unieke combinatie van pop, akoestische folk en rhythm & blues. Lucy Spraggan heeft drie albums op haar naam staan, die stuk voor stuk lovend zijn ontvangen in de UK. De verwachtingen voor haar vierde album ‘I Hope You Don't Mind Me Writing’, dat 27 januari 2017 verschijnt, zijn dan ook hooggespannen.

Na shows in de O2 Arena, Royal Albert Hall, Manchester Arena én alle bekende Engelse festivals maakt Lucy Spraggan nu voor het eerst de overstap naar het Europese vasteland. 

 Lucy Spraggan news

Lucy Spraggan maakt langverwacht Nederlands debuut

Lucy Spraggan 06-12-2016

Lucy Spraggan speelt op 21 maart 2017 een exclusieve show in Paradiso Amsterdam. Met deze show maakt de Engelse singer-songwriter haar langverwachte debuut in Nederland. De kaartverkoop start vrijdag 9 december om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Paradiso. Lucy Spraggan werd in 2012 in één klap wereldberoemd na haar deelname aan The X-Factor UK. Tijdens de auditieronde imponeerde Lucy de jury met haar ...

Read more »