DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Oh Pep!

Oh Pep!

Olivia Hally en Pepita Emmerichs zijn de 'Oh' en de 'Pep!' in dit folkpopduo uit Melbourne, Australië. Samen maken ze verhalende liedjes over hun levens die bij vlagen onweerstaanbaar catchy zijn. In het thuisland zijn Olivia en Pepita al bekroond tot 'Young Folk Performer of the Year'. Afgelopen juni verscheen hun debuutalbum 'Stadium Cake'.

 Oh Pep! news

Debuutalbum Oh Pep! nu op de Luisterpaal

Oh Pep! 25-08-2016

Het debuutalbum 'Stadium Cake' van de poppy folk dames van Oh Pep!, Olivia Hally en Pepita Emmerichs, is nu tijdelijk te beluisteren op de Luisterpaal van 3voor12! Klik hier om te luisteren. Oh Pep! is op 24 oktober aanstaande live te zien in Paradiso, Amsterdam. Klik hier om meteen een kaartje te kopen!

Read more »