DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Pogues

The Pogues The Pogues The Pogues

De legendarische folk band The Pogues lijken niet kapot te krijgen. Voorman en chronisch alcoholist Shane MacGowan kan er nog steeds geen genoeg van krijgen en treedt nog regelmatig op.

 The Pogues news

The Pogues voor exclusief concert naar Nederland

The Pogues 10-03-2011

Op zaterdag 9 juli zullen the 'good old' Pogues naar Nederland komen voor een exclusief optreden in de Melkweg te Amsterdam. De voorverkoop voor deze show begint aanstaande zaterdag en tickets zijn hier te krijgen.

Read more »