DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Webb Sisters

The Webb Sisters The Webb Sisters The Webb Sisters

Voor wie neemt Leonard Cohen zijn hoed af? Op het podium dan nog? Jawel, voor The Webb Sisters. Of in zijn woorden: 'The Sublime Webb Sisters'! Blijkbaar mochten ze ondertussen zelfs al zo'n 250 keer met de meester optreden.

De Britse zusjes groeiden op tot fenomenaal gevoelige zangeressen én multi-instrumentalisten (harp, gitaar, mandoline, percussie...). Ze mochten al mee met Jamie Cullum, James Morrison, Jason Mraz... Maar uiteindelijk toch vooral als glansvolle gastrollen bij Leonard Cohen.

Twee ep's, 'The Other Side' en 'Comes In Twos' moeten ondertussen voorradig zijn, evenals het album 'Savages'. Maar op hun eigenste, zeer frisse en goed gevulde site komt u ook al heel wat fraais van The Webb Sisters tegen.
Internationale tijdloze schoonheid uit het land dat ons ook al Virginia Astley, Enya, Hannah Peel of The Unthanks kon bieden. Voor wie zijn stemmen en klanken graag vrouwelijk, harmonieus en geraffineerd aanhoort. Mis The Webb Sisters niet!

 The Webb Sisters news

The Webb Sisters in April naar Nederland

The Webb Sisters 20-02-2014

In april komen The Webb Sisters terug naar Nederland. Tussen 9 en 18 april zal het folk-pop duo, bestaande uit de zangeressen en multi-instrumentalisten Charley Webb en Hattie Webb, een zestal shows spelen. In 2012 waren de Britse zussen nog te zien tijdens Eurosonic en hun eigen succesvolle clubtour ter promotie van hun toen verschenen album ‘Savages’. Het volledige schema van de aankomende concertreeks ziet er als volgt ...

Read more »

Festivalpresentatie nu online

The Webb Sisters 16-01-2012

Vrijdagmiddag werd tijdens Eurosonic de welbekende festivalpresentatie gehouden. Zo'n beetje alle boekingskantoren van Nederland maakten bekend welke artiesten en acts er deze zomer beschikbaar zijn. DJ Rudy Mackay maakte speciaal voor deze presentatie voor DOUBLE VEE CONCERTS een exclusieve radioshow. Het lukte hem om binnen 5 minuten alle acts in het rogramma genoemd te krijgen. Hulde voo Rudy!! Luister hier het resultaat. Alle artiesten hieronder genoemd ...

Read more »

Eurosonic en Noorderslag groot succes

The Webb Sisters 15-01-2012

Zowel de artiesten die vanuit de DOUBLE VEE CONCERTS stal op Eurosonic en Noorderslag speelden hebben hoge ogen gegooid, maar ook het DVC team heeft zich uitermate goed vermaakt. Onder andere tijdens ons bowling feestje donderdagnacht. Grote positieve verrassing voor de meeste bezoekers was de Do It Yourself DJ machine. Menigeen noemde het een fantastische attractie voor feestjes of als side act tijdens een festival. ...

Read more »