DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Jeroen Dirrix

Jeroen Dirrix Jeroen Dirrix

De jonge muzikant en pianist Jeroen Dirrix brengt met zijn nieuwe live-show een compositie van ritmische pianopartijen met klassieke invloeden en meeslepende electronica naar het podium. Opererend vanachter verschillende piano’s en synthesizers heeft hij een dynamische live-set gebouwd, waarmee hij zijn meest recente muzikale project ten gehoren zal brengen.
Zijn liefde voor de piano ontstond al vroeg en groeide tijdens een carrière als drummer, waarbij - naar eigen zeggen - de horizon oneindig wordt doordat klank, harmonie, ritme en aanslag samen worden gebracht. Hij raakte op jonge leeftijd al geïnspireerd om de piano als harmonieus slag-instrument te bespelen door pionier en schoolvoorbeeld van de minimal music, Philip Glass. Vervolgens leidde zijn weg via het Conservatorium in Utrecht naar Brussel waar hij een tijd lang woonde, een instrumentale techno-plaat maakte onder de alias 'Cloak', zijn piano spel verder ontwikkelde en kort de opleiding compositie volgde aan het prestigieuze Conservatoire Royale.
Nu, een aantal jaar later na verschillende zij-projecten als drummer, componist, producer en pianist, zijn de opnames van een eerste solo album van start. Jeroen Dirrix zijn coming out als solo artiest en muzikant die zich laat inspireren door zijn diverse muzikale verleden, de minimal music uit hedendaagse klassieke hoeken, film-muziek en de sound van de analoge synthesizer. 

Branch info for Jeroen Dirrix

 Jeroen Dirrix news

Nieuw Klassiek x ADE: Vier neoklassieke pianoacts

Jeroen Dirrix 12-06-2018

Tijdens het zondagprogramma van Amsterdam Dance Event 2018 in Paradiso Noord zie en hoor je de meest uitdagende acts die neo-klassieke muziek en elektronische muziek weten te verbinden. Op zondag 21 oktober zijn in Paradiso Noord de unieke combinatie Stimming x Lambert, Annelie - één van de weinige dames in de neoklassieke pianowereld, de Duitse pianovirtuoos Florian Christl en de jonge pianist/producer Jeroen Dirrix te zien. De kaartverkoop ...

Read more »