DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

LUWTEN

LUWTEN

Met LUWTEN geeft Tessa Douwstra zich eindelijk de ruimte die ze nodig heeft. Weg van druk en drukte. Op zoek naar de ultieme plek waar het enkel draait om de noodzaak ’s avonds iets te hebben gecreëerd wat er die ochtend nog niet was.
De muziek van LUWTEN gaat over het blokje om dat je soms nodig hebt om je hoofd leeg te lopen. Om ruimte te maken om overeenkomsten en verschillen scherper te zien. Douwstra maakt zich sterk voor de verlegen mens. Voor degene die het lef heeft sommige dingen niet te durven. Die liever afwacht en op eigen tempo afweegt wat hij of zij zelf wil.
Het debuutalbum van LUWTEN verschijnt op 13 oktober. Hiervoor werkte Douwstra samen met percussionist en producer Frank Wienk (BINKBEATS). Dat het totale maakproces uiteindelijk een periode van ruim twee jaar overspant is terug te vinden in de detailverliefdheid die de plaat kenmerkt. Een uit de verte opdoemend ruisje, een vocoder, een catchy refrein, een uitgesponnen piano-intro en dat alles rondom Douwstra’s kenmerkende stem.
Zo er al een doel was, dan was dat om geen rekening te houden met de buitenwereld, plezier te hebben en de tijd te nemen. Bijkomend voordeel was dat daarmee het moment werd uitgesteld waarop de muzikante weer gaat doen waar ze misschien wel evenveel van houdt als tegenop ziet: het podium op.
Het zelfgetitelde debuutalbum van LUWTEN is vanaf 13 oktober wereldwijd verkrijgbaar.

OVER “GO HONEY”

INDIESHUFFLE
“Haunting progression that blends modern elements with a dark and haunting atmosphere. Not bad for a debut, I must say.”

ALL THINGS GO MUSIC
“A stunning dream-pop debut”

NICORALA
“Go Honey ist vielschichtig, abwechslungs- und einfallsreich. Und vor allem extrem eingängig. Der erste kleine Hit des noch jungen Jahres.”

DANSENDE BEREN
“LUWTEN moet je dit jaar duidelijk in de gaten houden.”

3VOOR12
„Het is razend knap dat LUWTEN al zo’n waanzinnig goed geluid heeft. [..] LUWTEN trekt de aandacht naar zich toe met een fijn gevoel voor melodie en zonder grote gebaren.“

 LUWTEN news

LUWTEN PRESENTEERT DEBUUTALBUM EN LIVE DATES

LUWTEN 28-08-2017

LUWTEN, de groep rond liedschrijver Tessa Douwstra, brengt op 13 oktober haar langverwachte, zelfgetitelde debuutalbum uit. De eigenzinnige folkliedjes, met gevoel voor klank en ruimte voor elektronica, worden geprezen door internationale muziekcritici en maakten LUWTEN een van de veelbelovende nieuwkomers op Noorderslag 2017. Op zondag 3 september is LUWTEN live te zien op Into the Great Wide Open, in december ...

Read more »

DOUBLE VEE CONCERTS presents Grasnaspelsky

LUWTEN 09-02-2017

Ben je komend weekend op de  mooiste locatie van Nederland om het Grasnapolsky festival te bezoeken, dan ben je van harte welkom bij Grasnaspelsky. Tijdens Eurosonic organisteren we alweer een aantal jaren dat ene bowlingfeestje waar iedereen bij wil zijn. Vandaar dat het nu tijd is voor een nieuw geesteskind; Grasnaspelsky. Het vindt plaats in een bungalow en is voor de liefhebber van neo oud-Hollandse gezelligheid. Denk ...

Read more »

LUWTEN op Utrecht festival Le Mini Who

LUWTEN 17-10-2016

Het Utrechtse festival Le Mini Who?, zusterfestval van grote broer Le Guess Who?, is dit jaar grootser opgezet dan ooit. Onder andere LUWTEN, de nieuwe band van Tessa Douwstra, is gratis te bewonderen in de Breedstraatbuurt. Tessa Douwstra kennen we van haar voormalige bands Orlando en Wooden Saints. Met LUWTEN maakt ze haar meest autonome project tot nu toe. Douwstra kiest ...

Read more »