DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nora Fischer & Marnix Dorrestein

Nora Fischer & Marnix Dorrestein Nora Fischer & Marnix Dorrestein

“Hush, no more. Be silent, all.”

De eerste zin van de titeltrack zegt het allemaal: HUSH gaat over intimiteit. Zangeres Nora Fischer brengt in dit project met Marnix Dorrestein een lang gekoesterde droom tot werkelijkheid: oude muziek in het hier en nu plaatsen. Nora komt uit een familie van klassieke muzikanten en had al van jongs af aan een grote liefde voor de muziek van 17e-eeuwse componisten als Monteverdi, Purcell en Dowland. Ze voert hun muziek vaak uit in de traditionele setting, maar hoorde ook altijd een alternatieve versie in haar hoofd. 
In Marnix Dorrestein vond ze de perfecte partner in crime om dit te verwezenlijken: een popmuzikant met een open mind en natuurlijke nieuwsgierigheid. Samen maakten ze het album HUSH, waarop ze met slechts twee stemmen en een elektrische gitaar de eeuwenoude songs in het hier en nu plaatsten. Ze stripten de liedjes tot hun pure essentie en benaderden ze met de creativiteit van 21ste-eeuwse muzikanten, om zo te laten zien hoe tijdloos deze muziek is.
De plaat verscheen in april verschijnen op het prestigieuze label Deutsche Grammophon, en kreeg een Edison in november.