DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Reiger

Reiger Reiger

Op 23 september verschijnt de debuut-ep van Reiger. Reiger(Mathijs Peeters, 1976) is een meestergitarist met een imposantmuzikaal CV. Naast bands als The Gasoline Brothers en Sandusky heeft hij veel gespeeld als sessiemuzikant. Reiger heeft eigenlijkniets meer te bewijzen. Toch bleef er iets knagen. Reiger heeftnummers in zijn hoofd. En die moeten eruit. En zo brengt Reiger uren, soms wel dagen achter elkaar door op zijn zolderkamer in Utrecht, om liedjes te maken. Maar alleen muziek maken is voor Reiger niet genoeg. Muziek maken is één. Maar iets wat is gemaakt bestaat pas als het wordt gehoord. Op je 39e heb je dan twee keuzes: Op de bank gaanzitten en niets doen, of spaarpot ondersteboven en opnemenmaar.

Reiger's debuut-ep 'Number One' klinkt zoals je verwacht van een opgesloten muzikant die eindelijk naar buiten mag. Eigenwijs, bonkelig en stekelig, maar ook melodieus, rauw en vuig. Het debuut van Reiger doet denken aan een veel te korte roadtrip door het midwesten van Amerika. De gitaren van Reiger voeren jevia country, blues en boogie naar een strakke garagesound. Live krijgt Reiger hulp van een stel rasmuzikanten en klinkt het netzoals op de EP: Rauw, energiek en volwassen.

Branch info for Reiger