DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Roufaida

Roufaida Roufaida Roufaida

De kracht van kleur bekennen

De Nederlands-Marokkaanse Roufaida is liedjesschrijver, muzikant en producer. Samen met haar Rotterdamse band speelt ze donkere, ritmische popliedjes. Over loyaliteit en liefde, maar ook over vervreemding en verzet. Over wortels, (on)voorwaardelijkheid en de kracht van kleur bekennen. Klinkt als? De stuwende gitaren van Fink, het wonderlijke van Bjork en de space van een vroege Radiohead.
“Roufaida’s warme stem zet je in eerste instantie op het verkeerde been, waarna ze je zomaar het duister in trekt met verstilde uithalen en haar eigenzinnige timing.” - The Daily indie
Nog onder de naam Southbound sleepte de groep rondom Roufaida de Grote Prijs van Rotterdam in de wacht (2015), en speelde de finale van de Grote Prijs van Nederland (2016). De Popronde volgde, evenals festivals als Bevrijdingspop en Motel Mozaique. Debuutsingle en video Berlin ging in première bij The Daily Indie. (2017) De video (door Charlene van Kasteren) werd vertoond bij de Pleinbioscoop in Rotterdam. Een kleine zomertour met theaterfestival de Parade volgde. Het debuutalbum van Roufaida verschijnt in 2019.