DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo: Bloedend op Noorderslag Go Back To The Zoo: Bloedend op Noorderslag Go Back To The Zoo: Bloedend op Noorderslag

20-01-2010

Om maar weer's te bewijzen hoe verbeten en gretig men is bij Go Back To The Zoo: Tot bloedens toe wordt alles in de strijd gegooid voor de perfecte show op Noorderslag. 

(Foto's: Tom Roelofs, www.tomroelofs.nl)