DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

On national radio this week... On national radio this week...

07-01-2010

MOKE, The Asteroids Galaxy Tour &  Bettie Serveert

Double Vee is always delighted to musically illustrate their office by hearing our represented bands on the office radio. 

This week MOKE's former Mega Hit 'Love My Life' and The Asteroids Galaxy Tour's supercool single 'Around The Bend' are all being played on 3FM this week. 

More over, Dutch indie legends; Bettie Serveert's new, rocking album 'Pharmacy Of Love' has been chosen as 3voor12's album of the week!