DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger @ Eurosonic

08-01-2010

Sophie Hunger (Het Paleis College, Friday 15. January, 20:25h) 

After her highly acclaimed debut “Monday’s Ghost” (Nr 1 Swiss charts) Sophie Hunger has not taken her time. Her forthcoming album will be released in March 2010. During the overwhelming response of her European tour 09 Sophie developed fast-paced, also receiving inspiring praise from other artists such as Jamie Cullum, Camille, Madeleine Peyroux and Stephan Eicher.