DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Shows Black Rebel Motorcycle Club gaan door

21-08-2010

Ondanks het overlijden van de vader van de bassist van BRMC en tevens de geluidsman van de band, gaan de shows in Nederland door.
Op Pukkelpop werd Michael Been onwel en hij overleed enige tijd later in het ziekenhuis in Hasselt. Lees hier de verklaring van Pukkelpop.
Diverse officiele vertegenwoordigers van de band hebben ons nadrukkelijk de dag na deze mededeling laten weten dat de shows in Nederland door zullen gaan. Volgens Robert Been, de zoon van de overleden geluidsman, is het meer in de spirit van zijn vader dat de gigs gewoon door gaan. Het is een niet gebruikelijke redenering bij een overlijden, maar 'respect'.
De geplande optredens zullen een andere impact hebben dan alle vorige fantastische shows...