DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Luister naar het nieuwe album van Eels

23-08-2010

Het nieuwe album van Eels is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om het album te luisteren.
Afgelopen donderdag (19 augustus) speelde Eels eindelijk weer eens in Nederland in een uitverkocht Tivoli in Utrecht. Eels had een speciale show voorbereid en het publiek was razend enthousiast. Lees hier een recentie.
De shows van Eels in Paradiso zijn uitverkocht, maar voor het concert in Groningen op 6 september zijn nog enkele kaartjes. Klik hier om een kaartje te kopen.