DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo huisband DWDD

27-08-2010

Maandag 6 september begint het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door.
Go Back To The Zoo is dit jaar uitverkoren als huisband van het programma. Dat betekent dat ze de media-uitzendingen (elke laatste vrijdag van de maand waarin het media nieuws van de voorafgaande week wordt besproken) zullen opluisteren met covers die betrekking hebben op de besproken onderwerpen. 
Twee jaar geleden was Lucky Fonz III de vaste gast en het jaar ervoor ontdekte Nederland Moke op deze manier.

Het optreden van Go Back To The Zoo in Metropool in Hengelo wordt om deze reden verplaatst van vrijdag 29 oktober naar zaterdag 30 oktober. Kaarten blijven geldig!