DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bell X1 in de kerk: akoestisch en itiem

29-08-2010

De Ierse band Bell X1 gaat twee hele intieme en akoestische optredens doen in de kerk in Amsterdam en Utrecht. De band timmert al een tijdje aan de weg, maar brak vorig jaar definitief door met de single 'The Great Defector' waarmee ze niet van 3FM af te slaan waren.
Zeer intiem zullen de shows worden. Helemaal akoestisch gespeeld met het publiek zittend in de kerk. In Amsterdam in de Amstelkerk en in Utrecht in de Leeuwenberghkerk.
Hier kan je al enkele akoestische songs van Bell X1 beluisteren. De band belooft om naast de bekende nummers ook nieuw materiaal uit te proberen.
Wees er snel bij, want het zijn maar kleine kerkjes waar een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar zijn.