DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo scoort op Lowlands

30-08-2010

Het debuutalbum Benny Blisto van Go Back To The Zoo was de best verkochte titel in de mobiele winkel van Plato/Concerto op het terrein van het Lowlands Festival.

“Dit jaar hebben we een record aantal cd’s en elpees verkocht op Lowlands,” zegt eigenaar Dick van Dijk. “Vooral op zondag liep het storm in de winkel; ze hingen er met de benen uit. Ook tijdens de signeersessie van Go Back To The Zoo was het een gekkenhuis.” De jonge Nederlandse rockband trad tijdens Lowlands tweemaal op: als gast van The Opposites op vrijdagmiddag en met een eigen show in de India-tent op zondag.

De invloed van Lowlands is behoorlijk groot in de Album Top 100. Zo belandde Go Back To The Zoo een vijfde plaats in de Album Top 100 van deze week.