DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Joast komt met Willie Wonka actie

10-09-2010

Het debuut album van Joast ligt vanaf vandaag in de winkels. Om dit heugelijk feit te vieren zijn er 3 cd's met 'gouden wikkel' in de voorraad verschenen. Er zijn namelijk 3 cd-boekjes die verkeerd om zijn gedrukt. Heb jij zo'n boekje te pakken, dan komt Joast persoonlijk je een nieuw boekje brengen en doet er dan meteen een mini concert bij je thuis bij.
Hoe vet is dat!
Klik hier als je uitleg van Joast zelf wilt.
Wil je meer weten over dit album, dan kan je hier de recensie lezen die op Musicfrom.nl is verschenen. Of hier de recensie van Fileunder. Of hier die van Platomania.
Ook kan je eerst het hele album op de luisterpaal van 3voor12 luisteren en dan kan je hem hier downloaden.