DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

ALAIN CLARK PARADISO VANAVOND AFGELAST

11-09-2010

Na een, ondanks opkomende keel- en stemproblemen, fantastische en uitverkochte show gisterenavond in het Utrechtse Tivoli, voelde Alain Clark al bij het naar huis rijden dat zijn stem problemen kreeg.
In de veronderstelling dat het wel tijdig over zou gaan, moest zijn huisarts vandaag helaas constateren dat dat absoluut niet het geval is, en dat er vanavond niet opgetreden kan worden.
Dat betekent dat de reeds lang uitverkochte show in Paradiso -vanavond- tot Alain zijn grote spijt niet door kan gaan.
Er is in overleg een vervangende datum gevonden, en wel maandag 25 oktober a.s.
Uiteraard blijven de gekochte kaarten geldig voor deze show, maar kaartkopers die op die dag niet kunnen, kunnen uiteraard hun entreebewijs inleveren op het (officiele) voorverkoopadres waar de kaart gekocht is.