DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

k's Choice verplaatst tour

11-09-2010

k's Choice ziet zich genoodzaakt om alle Hollandse concerten van december 2010 naar maart 2011 te verschuiven wegens een overlapping met de agenda die het Noord-Amerikaanse label voor de band heeft gepland.

Band en management wensen zich te verontschuldigen voor het ongemak dat deze wijziging met zich meebrengt. Alle reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig voor de shows in maart 2011.

De band hoopt dat de teleurstelling niet te groot is en kijkt ernaar uit om in maart de Hollandse zalen op stelten te zetten!

Inmiddels werd ook bekend dat Arid, een andere Belgische band, als special guest de concerten zal openen.

De nieuwe agenda voor 2011 ziet er als volgt uit:

02 maart  Effenaar - Eindhoven
03 maart  Parkstad Limburgtheaters - Heerlen
04 maart  Metropool - Hengelo
07 maart  Oosterpoort - Groningen
10 maart  Paradiso - Amsterdam
12 maart  Hedon - Zwolle
13 maart  Tivoli - Utrecht