DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger naar Nederland

12-09-2010

In november komt de charismatische Zwitserse Sophie Hunger weer naar Nederland voor een aantal clubshows. In oktober 2009 konden de bezoekers van haar shows in Nijmegen en Amsterdam al ervaren wat een bijzonder talent zij is.

Sophie Hunger maakt meeslepende popsongs waarbij je de emotie kunt voelen. Dan weer spreektzingt ze in het Engels of maakt ze er een franstalige chanson van, maar net zo makkelijk uit te zich in Duits of zelfs haar eigen Zwitserse streektaal.

Na 2 spraakmakende optredens op Eurosonic, de mini tour in oktober 2009 en 2 zomerfestivals in 2010 wordt het nu toch echt tijd dat heel Nederland ervaart wat een bijzondere dame Sophie Hunger is.
De voorverkoop is reeds begonnen voor de volgende shows:
15 november Groningen - Oosterpoort
17 november Amsterdam - Paradiso
19 november Ottersum - Roepaen
21 november Utrecht - Tivoli de Helling