DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Unieke samenwerking Solomon Burke en De Dijk

12-09-2010

Op dinsdag 12 oktober dit jaar geeft de ‘King of Rock & Soul‘ Solomon Burke een uniek concert in Paradiso te Amsterdam samen met de Amsterdammers van De Dijk. En dat dit een unieke aangelegenheid zou zijn, dat werd snel duidelijk toen binnen een paar minuten alle kaarten uitverkocht waren.

Aanleiding voor dit gezamenlijke concert is de release van het album 'Hold On Tight' op vrijdag 1 oktober. Op dit album vertolkt Solomon Burke samen met De Dijk een selectie van vertaalde ‘De Dijk-klassiekers’. Ook staat daarop de nieuwe track 'Text Me'. Voorafgaand aan het album zal op 14 september a.s. de single 'What a Woman' worden uitgebracht.

Burke was al eerder samen met De Dijk te horen. Hij zong namelijk mee op het nummer 'Het moet en het zal', afkomstig van het album 'Brussel' uit 2008.

De foto is gemaakt door Bob Bronshoft.