DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuw Album Nick Cave's Grinderman nu uit

14-09-2010

Het nieuwe album van Grinderman, het hobby project van Nick Cave, is deze week uitgekomen en VPRO's 3voor12 bombardeert het album meteen tot "album van de week"!
De site is erg onder de indruk van het nieuwe werk van Cave en schrijft onder andere: "De Australiër gromt en huilt als een jonge wolf en verkeert na een carrière van dertig jaar nog altijd in de kracht van zijn leven."
Lees hier de hele recensie.
Of beluister tijdelijk het hele album op de luisterpaal van 3voor12.

Op 28 oktober speelt Grinderman in Groningen. Hiervoor zijn nog kaarten. De show in Utrecht op 20 oktober is uitverkocht.