DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Stembanden Alain Clark ontstoken

17-09-2010

Na zijn show in Eindhoven bleek Alain wederom zijn stem te zijn kwijtgeraakt. 
De KNO-arts consteerde een ontstekking op de stembanden. Middels rust en medicatie hoopt Alain zijn tour op 30 september in Breda weer te kunnen vervolgen.
Evenwel zijn een drietal optredens verplaats naar een nieuwe datum.
De nieuwe data worden:
woensdag 27 oktober Doornroosje - Nijmegen
woensdag 6 november Atak - Enschede
zaterdag 4 december Metropool - Hengelo
Reeds gekochte kaarten blijven ook voor deze nieuwe data geldig.