DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Patronaat zoekt een programmeur

18-09-2010

Het Patronaat in Haarlem is op zoek naar een programmeur en wij helpen hen graag bij deze zoektocht.
Dus ben je gek van muziek, weet je de juiste acts op het juiste moment te vinden en ben je in staat om het aan iedereen te laten weten, dan is dit wellicht een leuke baan voor jou.
Heb je meer interesse, klik dan hier voor de hele vacature.