DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ed Kowalczyk nodigt fans uit

02-09-2010

Tijdens zijn optreden in Paradiso verraste Ed Kowalczyk zijn trouwe fans. Hij vertelde ze dat zij met hun toegangsbewijs voor deze show in Paradiso gratis naar de show in de Melkweg mogen aanstaande zaterdag 4 september.

De tickets voor de show in Paradiso geven dus ook toegang tot de show in de Melkweg. Zorg wel dat je op tijd bent, want als de zaal vol is, kan er niemand mee bij.
Het lidmaatschap van de Melkweg is wel verplicht.

Heb je er vragen over, neem dan contact op met Jacco bij Double Vee Concerts.