DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Schradinova

26-09-2010

Janne Schra die bekendheid verwierf met de band Room Eleven heeft een nieuwe band om zich heen verzameld met de naam Schradinova. Als je niet weet hoe je het uit moet spreken, kan je hier kijken.
Het debuut album van Schradinova komt 15 oktober uit en de eerste single 'Glowing' is hier te beluisteren.
Er staat een uitgebreide clubtour voor Schradinova in de agenda waarvan de avond in Paradiso al helemaal is uitverkocht. Check it out!!