DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Extra show Lucky Fonz & de Felle Kleuren Paradiso

27-09-2010

Wegens het extreem snelle uitverkopen van de show van Lucky Fonz & de Felle Kleuren in de bovenzaal van Paradiso op 12 oktober, is er vandaag een extra show aangekondigd.
Op 27 januari 2011  zullen Lucky en zijn Felle Kleuren optreden in de grote zaal van Paradiso. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag (2 oktober).