DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Anti-Flag met VANS Off The Wall Music Tour in de Melkweg

04-09-2010

De Amerikaanse pubkrockers Anti-Flag spelen op 22 oktober in de Melkweg in Amsterdam. Ze nemen hun vrienden The Swellers en Pulled Apart By Horses mee en hebben voor het gemak de avond omgedoopt tot de VANS Off The Wall Music Tour.
De eerste vijftig (50!) mensen die via ticketservice een kaartje kopen, krijgen een gratis tourposter.. We hoeven dus niet te zeggen: 'wees er snel bij!'