DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ben L'Oncle Soul debuteert in de Melkweg

05-09-2010

Ben L'Oncle Soul, de man achter de waanzinnige soul versie van 'Seven Nation Army', komt  voor zijn eerste Nederlandse optreden naar de Melkweg. Op 28 september wordt het heet in de oude zaal in Amsterdam.
Met de geniale cover van White Stripes 'Seven Nation Army' is Ben L'Oncle Soul niet van de radio af te slaan.
Live mag je veel meer zwoele jazz en sexy soul verwachten van Ben en zijn grote band (met blazers!). Wil je zien wat je kan verwachten? Klik dan hier.