DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Paradiso uitverkocht, extra show voor Eefje

17-01-2011

De show van Eefje op 27 januari in Paradiso is helemaal uitverkocht. Omdat we enorm veel aanvragen krijgen van teleurgestelde fans hebben we besloten een extra show in te lassen tijdens Eefjes clubtour in april.
Op 28 april doet Eefje met haar band een EXTRA optreden in Paradiso. De voorverkoop van de extra show begint op woensdag 19 januari.