DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Shows Cosmo Jarvis afgelast

17-01-2011

In verband met een vertraging bij de release van het album van Cosmo Jarvis heeft het management besloten de show af te lasten. Omdat het nog niet helemaal duidelijk is wanneer het album uit gaat komen, zijn er nog geen nieuwe data bekend. Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht. Kijk hiervoor op de sites van de zalen.