DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Korte film en EP voor Joast

20-01-2011

Joast brengt over enkele dagen de EP 'Bright Blue Eyes' uit. Het titelnummer is terug te vinden op het bijzonder positief ontvangen debuutalbum 'Transatlantic Hope'. Het bezingt de angst om vast te roesten in een vertrouwde omgeving. Daarnaast zijn er op de EP ook twee nieuwe tracks te horen: 'So Lost' en 'Little Dreamer'. Afsluiter is de originele 4-sporen demo van 'Bright Blue Eyes'.
De EP is hier te downloaden.

Ter promotie van de EP is onlangs de korte film 'The Making of Transatlantic Hope' in première gegaan. Hoe krijgt een Utrechtse singer-songwriter het voor elkaar om in Los Angeles zijn debuutalbum op te nemen met een topproducer en wereldmuzikanten? Je ziet het in deze film waarin Joast openhartig vertelt over de totstandkoming van het album, afgewisseld met exclusieve beelden van zijn Amerikaanse trip.
Klik hier om de film te bekijken.