DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe cd Marike Jager aanstaande

20-01-2011

Nieuw album Marike Jager gemixt door Grammy winnaar Tchad Blake.

Op vrijdag 1 april verschijnt het nieuwe album van singer/songwriter Marike Jager, getiteld ‘Here comes the night’. De plaat is gemixt door meervoudig Grammy winnaar Tchad Blake. Deze eigenzinnige producer werkte onder meer met The Black Keys, Tom Waits, Elvis Costello en Suzanne Vega.

Marike is trots en verrast. “Ik had hem liedjes toegestuurd, hij was heel enthousiast over de muziek. De hele band is fan dus we zijn vereerd dat hij met ons wil werken. Tchad houdt net als ik van dynamiek en heeft een geweldige voelspriet voor sfeer.”
 
Het nieuwe album van Marike is zeer uitgesproken en heeft een filmische insteek. De band speelt met veel energie en ook Marikes gitaarspel is overtuigend. “Alles valt op z’n plek. Dit is het album waar ik al jaren naar uitkijk” aldus Marike.
 
De opnames vonden plaats in de Jet Studio, de oudste studio van België. Een stukje muzikaal erfgoed waar ooit Edith Piaff en The Rolling Stones passeerden.
 
Marike heeft een enerverend jaar achter de rug. Ze bracht een eerste DVD uit op haar eigen platenlabel en zette zich in voor de Nederlandse band Woost. Daarnaast presenteerde ze diverse festivals voor de VPRO en schreef ze de muziek voor de nieuwe cd.

In het voorjaar gaat Marike met haar band op tour en is daarna te zien op festivals en in het theater.