DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Shows The Gracious Few verplaatst

20-01-2011

In verband met een knie blessure van gitarist Chad van The Gracious Few ziet de band zich genoodzaakt de geplande shows in januari te verplaatsen naar februari.
De nieuwe data worden:
21 februari Groningen-Oosterpoort
23 februari Amsterdam-Melkweg
26 februari Weert-De Bosuil
Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk gewoon geldig.