DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ben Ottewell komt naar Nederland

21-01-2011

De liefhebbers van indie college rock groep Gomez weten meteen over wie het hier gaat. Ben Ottewell is namelijk de zanger van Gomez. Hij gaat nu weer eens solo op pad en de mensen die hem al eens eenzaam op het podium aan het werk hebben gezien, weten dat hij griezelig mooie liedjes maakt. Tel daar nog wat mooie en goed uitgekozen covers bij op en je hebt een fantastische avond.
Ben speelt in Utrecht (Tivoli 11 maart) en in Amsterdam (Paradiso 12 maart) en neemt zijn vriendje van I am your buddy mee als support.
De voorverkoop is inmiddels begonnen.