DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tina Dico Welcome Back Tour Tina Dico Welcome Back Tour

21-01-2011

In oktober vorig jaar verkocht Tina Dico al heel stilletjes de bovenzaal van Paradiso uit. Nu komt ze terug voor een show in Paradiso en in Roepaen te Ottersum. De mensen die haar in Amsterdam of afgelopen week tijdens Eurosonic in Groningen hebben gezien weten dat Tina super mooie, maar hele breekbare liedjes maakt. De ticketverkoop is inmiddels gestart, dus zorg dat je er snel bij bent.