DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Na Venice nu ook Ven-ish naar Nederland

05-01-2011

Na de onlangs aangekondigde en reeds uitverkochte voorstelling van VENICE in De Melkweg op 10 april verlaten Pat, Kipp en Mark Lennon een dag later Nederland om verder te touren met Roger Waters op zijn wereldtour met "The Wall".
Evenwel is er voor de Venice fans goed nieuws, want bandleider Michael Lennon blijft nog een weekje langer dan voorzien in Nederland om een paar extra acoustische shows te doen onder de naam "VEN-ISH" met andere familie-leden uit de Lennon-stal, die nog niet eerder te zien waren in Nederland.
Het idee voor extra shows kwam snel op bij Michael, die ook het platenlabel (Lennon Records) bestierd, want hij was thuis in Los Angeles omwege de afwezigheid van de rest van de band al aan de slag gegaan als producer met andere artiesten, zangtalent en liedjesschrijvers, waaronder zijn oudere broer Tom en neefje Charlie Vaughn. Michael produceert de debuutalbums van laatstgenoemden voor Lennon Records.
"Met al die nieuwe familie wil ik in Nederland laten zien wat we hebben opgenomen, en de naam Ven-ish was snel bedacht", voegt Michael daar opgewonden aan toe.
De albums van Tom en Charlie zullen tijdens de Ven-ish optredens voor het eerst te koop zijn.
 
Tom Lennon was het grote voorbeeld voor Michael. Als kind volgde hij thuis in de garage de repetities van The Other Half, de band van zijn broer. Die band speelde in het voorprogramma van The Doors, maar moest er mee ophouden omdat Tom in Vietnam moest dienen. Kort geleden begon Tom weer liedjes te schrijven. Michael:"He was the main reason I became a musician. And I’m honored to be producing his new album that’s a mix of folk, country and Americana.”

Venice fans weten al sinds 2008 dat Charlie Vaughn de zoon van Kipp is, want Charlie treedt steeds vaker op met Venice. Maar hij heeft ook een eigen band The Daily Routine, met als drummer Michael Lennon...
Verder zal voor het eerst Avalon Lennon, de 15-jarige dochter van Michael in Nederland te zien en vooral te horen zijn. Vader voegt daar trots aan toe: “She’s got the family vocal cords.  She’s only been on stage a handful of times, but she’s a natural performer.  I can’t wait to finally share Holland, my home away from home, with her.”

Ven-ish wordt gecompleteerd met Mark Harris, de vaste bassist van Venice. En Mark wordt daarom al jaren gerekend tot de Lennon familie.
Ven-ish is een nieuwe tak aan de 'family tree', maar zal niet schromen om naast eigen en nieuw werk, ook de klassiekers uit het Venice repertoir te vertonen, maar dan voorzien van een eigen kleur.
De precieze show dagen van Ven-ish worden bekend gemaakt via www.venicecentral.com en de sites van de betreffende zalen/clubs.