DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Engelbert Humperdinck naar Nederland Engelbert Humperdinck naar Nederland

11-10-2011

Op donderdag 14 december a.s. komt de legendarische popzanger Engelbert Humperdinck naar Nederland.
De populaire en stijlvolle performer, die in 2007 nog zes keer samen met De Toppers in de Arena stond, zal een éénmalig zitconcert geven in het Utrechtse Muziekcentrum Vredenburg.

Humperdinck, vaak in één adem genoemd met grootheden als Frank Sinatra en Tom Jones, scoorde vele hits, won vier Grammy nominaties en een Golden Globe voor “Entertainer van het Jaar”. Hij heeft 63 gouden en 24 platina platen op zijn naam staan en heeft in totaal 150 miljoen (!) albums verkocht.  Tevens mag hij zich gelukkig prijzen met een ster op de Hollywood Walk of Fame en leverde hij bovendien de  succesvolle soundtrack ‘Lesbian Seagull’ af voor de film ‘Beavis and Butt-head Do America’.
Leuk om te weten is dat 'Humper' een groot succes had met de gecoverde versie van ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. ‘This is the night’ onderging onlangs nog een metamorfose door The Baseballs.

Eind 2010 kwam Humperdincks meest recente werk uit, getiteld ‘Released’. Dit is aanleiding voor 'Humper' om opnieuw op wereldtoernee te gaan.
De voorverkoop van zijn concert met uitsluitend zitplaatsen in Muziekcentrum Vredenburg start aanstaande zaterdag 15 oktober om 10.00 uur. Kaarten zijn te koop bij:
De kassa van Muziekcentrum Vredenburg: http://www.vredenburg.nl/ / 030 - 231 45 44
Ticketservice: http://www.ticketmaster.nl/ / 0900 - 300 1250
SEE Tickets: http://www.seetickets.nl/ / 0900 - 1353